BOLI, NECAZURI SI SUFERINTE PROVOCATE DE RELATIA IN CUPLU  

Posted by Valentina

Este important ca cei doi parteneri de viata sa invete sa-si impartaseasca orice suparare din viata lor, ca doi prieteni. Aceasta presupune sa-ti asumi raspunderea pentru tot ce ti se intampla. Daca-ti asumi raspunderea de a culege ce ai semanat, vei privi situatia dintr-un punct de vedere complect diferit. Daca e o situatie care apare in mod curent in viata ta intreba-te ce anume din atitudinea ta provoaca acea reactie la sotul tau. E mai bine sa-ti asumi raspunderea decat sa te infurie felul lui de a reactiona. Asumandu-ti responsabilitatea, emotiile tale se vor risipi incetul cu incetul. Furia pe care o simti fata de sotul tau va disparea. Astfel il vei vedea pe sotul tau in cu totul alta lumina.
Legea responsabilitatii ne invata sa acceptam ca tot ce ni se intampla, e rodul faptelor si gandurilor noastre.
De regula, purtarea sotului dvs. este o reflectare a starii dvs. interioare. invatati-va sa va iubiti sotul cu toate neajunsurile lui. Cand veti simti schimbarea in interiorul dvs. atunci ele vor fi urmate si de schimbari in sufletul sotului tau.
Daca o femeie te uraste, aceasta ura te va strapunge doar in cazul in care esti purtatorul unui program similar indreptat impotriva ei. Dar daca femeia te adora la nebunie ea te distruge cu forta si mai mare si iarasi esti amenintat de nenoriociri si boli. insa si intr-un caz si in celalalt vei fi protejat daca nu vei avea suparari launtrice la adresa femeilor. Daca o femeie este nebuna dupa tine, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te indrepti catre Dumnezeu. Este unica modalitate de a te salva.
Daca femeia isi iubeste sotul fiindca acesta este bogat ea se agata prin aceasta iubire de banii lui de zece ori mai puternic. in aceasta situatie sotul isi pierde banii sau sanatatea si viata. Daca ea il iubeste ca e bun familist, atuci el se poate imbolnavi si muri. Daca ea il iubeste ca el este capabil si inteligent el ar trebui sa aiba parte de inselaciune si insuccese sau va trebui sa-si piarda aptitudinile. Daca femeia iubeste un barbat pentru ca acesta este spiritual, nobil, el incepe sa se poarte josnic.
Femeii ancorate in relatii si trufie i se da drept iubit un om casatorit, pentru ca insasi aceasta situatie distruge trufia si idolatria familiei, actionand pozitiv asupra sufletului ei. Cu cat o femeia asteapta mai mult de la un barbat, cu atat mai dureros va fi esecul dorintelor sale.
O femeie frumoasa, sensibila, patimase, alaturi de un barbat slab degenereaza. Dorintele vor depasi iubirea si rapid vor incepe sa dea nastere la agresivitate.
Cu cat barbatul iubeste mai mult o femeie, cu atat mai mult se va teme de inselare sau impotenta. in acest caz fericirea se transforma in suferinta si, apoi, incepe degradarea. Cu cat un sentiment este mai puternic cu atat mai multe suferinte se ascund in spatele sau.
Iubirea de Dumnezeu este singura posibilitate de a fi intotdeauna fericit.
Cu cat iubim mai mult femeia, cu atat ii suntem mai putin pe plac, deoarece telul dvs. fiind posedarea femeii, a frumusetii trupului ei, primind toate acestea, fie sentimentele se vor raci brusc, fie posedand-o veti fi tot mai gelos si o veti uri, fie va veti imbolnavi si veti muri.
Cand in cei doi soti se aduna resentimente, neincrederea, suspiciunea si mania, acestea slabesc si epuizeaza unitatea cuplului. Ura dezbina ceea ce uneste iubirea. Rugandu-se impreuna doi iubiti se vor armoniza la toate nivelurile fiintei lor si vor ramane mereu impreuna.
Sa nu va mustrati sotul pentru faptele din trecut, caci daca nu v-ati schimbat dvs. nu puteti schimba nici trecutul. Daca va veti educa sotul amplificandu-i complexul de vinovatie si regrete il veti ucide cu o astfel de pedagogie. in procesul educatiei esentialul nu este pedeapsa pentru cele infaptuite deja ci prevenirea repetarii aceleias fapte.
Daca ne vom supara in permanenta pe persoana iubita, pe sine si pe soarta ne vom imbolnavi de cancer la piept. Daca jignim prin cuvinte persoana iubita putem sa ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii. Iar daca vom critica in permanenta ne vom imbolnavi de hepatita sau cancer hepatic.
Daca femeia are o agresivitate subconstienta fata de un barbat, barbatul respectiv va fi atras de bautura, pentru a se apara. Pana cand nu-l veti accepta launtric si nu-l veti ierta pe omul iubit care bea va fi greu sa contati pe o viata de cuplu.
Daca pentru femeie principala fericire este placerea sexuala, barbatul respectiv fie moare, fie sufera o boala grea, fie devine impotent.
Cand casatoria este bazata numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi indelungata. Cand sentimentele slabesc intervine inselarea, iar casnicia se destrama. Familiile care sunt intemeiate in primul rand pe prietenie si respect sunt fericite si dureaza mult.
Un sot trebuie sa evite sa o transforme pe sotie intr-o copie fidela a sa. Fiecare om are personalitatea lui proprie si astfel de tentative sunt impotriva firii, ducand in timp la destramarea cuplului. Nu-l considerati pe celalalt ca fiind un obiect destinat sa va serveasca, ci ca pe o fiinta divina, cu individualitate si cerinte proprii.
Daca un barbat considera ca este superior femeii inseamna ca el este deja bolnav. si cu cat va incerca mai tare sa sustina aceasta orientare cu atat mai repede bolile il vor rapune.
Violenta in famile vine din nevoia de a-l controla si domina pe celalalt. Fiecare incearca astfel sa aiba controlul si sa ramana deasupra intregii situatii. Cind controlezi o alta fiinta ii iei energia, iti faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de cite ori cadem in acest prost obicei ne deconectam de la sursa si intram in suferinta.
Racirea relatiilor dintre doi parteneri se datoreaza cresterii nivelului de agresivitate interioara. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ura.
Daca blocati libertatea partenerului / partenerei dvs. de cuplu va blocati practic propria libertate, caci sunteti implicat direct. O agresivitate subconstienta fata de barbati / femei se transforma intr-un program de autodistrugere. Daca doi parteneri abuzeaza fizic sau emotional unul de celalalt, atunci ei nu merita sa ramana impreuna.
Femeile din viata ta sunt doar inceputul experientei tale cu ele. Daca te parasesc ia-le asa cum sunt si multumeste-le ca te-au parasit.
Iertarea este cheia succesului in fiecare relatie. Daca tu si cealalta persoana va iertati reciproc puteti trai impreuna cu succes, chira daca nu aveti prea multe in comun.
Cei care divorteaza de sotiile lor atunci cand sunt satui de ele , dar si din oricare motiv diferit de infidelitate comit adulter. Oricine se casatoreste cu o femeie divortata din orce alt motiv diferit de adulter comite un adulter. Doua fiinte care se casatoresc trebuie sa-si fie fidele una celeilalte.
Casatoria trebuie studiata intai cu ochiul, apoi cu microscopul si in sfarsit cu telescopul.
Gelozia nu e nimic altceva decat atasamentul fata de relatii, de dorinte si, in cele din urma, fata de viata insasi. Cu cat ne concentram launtric asupra vietii imbatranim si ne despartim repede de viata.
Atunci cand sotia este geloasa isi critica in permanenta sotul si e nemultumita de acesta, atunci ea amplifica brusc in propria persoana si in copiii sai posibilitatea aparitiei unor afectiuni. Gelozia si supararea unei femei genereaza tocmai acele afectiuni care ne scurteaza viata, apropiind batranetea.
Uneori la femeie gelozia, supararile si pretentiile pot fi atat de profunde incat sotul poate muri sau se poate imbolnavi grav.
Barbatii gelosi si femeile geloase nici nu banuiesc ca ei mutileaza in primul rand sufletele copiilor lor si ca omoara copiii care inca nu au aparut pe lume. Pentru ca sa se nasca un copil armonios barbatul si femeia trebuie sa se iubeasca unul pe celalalt.
Gelozia este o ancorare in relatii si, cand acestea se rup, omul resimte o teribila groaza de ura sau lipsa dorintei de a trai.
Femeia geloasa si suparacioasa ataca in plan subtil pe sotul sau. in aceasta situatie sotul fie se va imbolnavi in permanenta, fie va deveni alcoolic, fie va divorta.
Pretentiile fata de cei apropiati, gelozia si blamarea grabesc procesul de imbatranire. Un om mandru, fiind gelos, ii dorette cu sinceritate moartea celui pe care e gelos, dar moare el insusi.
Daca sunteti gelos si va amplificati sentimentele agresive de profunzime, atunci puteti avea probleme cu orce animal, veti putea avea si alergie si boli contactate de la ele. De asemenea, veti putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.
Cu cat este mai mare amploarea dorintelor, cu atat mai puternica va fi gelozia, durerea sufleteasca, agresivitatea si, cu atat mai repede, vor aparea bolile. De indata ce dependenta de dorintele profunde se transforma in dependenta de alcool incepe distrugerea. Daca boala a patruns mai adanc, atunci in acest caz, nu ajuta nici alcoolul, nici drogurile.
Cu cat asteptam mai multe de la o persoana cu atat mai puternica va fi depresia si supararea mea daca nu primesc ce doresc. A astepta inseamna dependenta. Cu cat depindem mai mult de fericirea umana cu atat mai putina iubire va exista in noi si va exista mai multa suparare si boala.
Dependenta naste agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Boala purifica sufletul omului si ii fortifica sistemul imunitar. Dependenta de dorinte, frica, depresia si supararea atrag gelozia.
Cu cat este mai puternica dependenta de persoana iubita, cu atat mai numeroase sunt pretentiile noastre fata de ea.
EGOISMUL II FACE PE OAMENI INSENSIBILI LA NEVOILE ALTORA
Pana la un anumit punct egoismul este normal, insa omul care nu se gandeste decat la sine incearca sa ucida divinitatea si universul. Sigur acest lucru nu poate continua multa vreme. Mai devreme sau mai tarziu programul de nimicire a universului trebuie sa fie blocat prin intermediul bolilor, al traumatismelor si al nenorocirilor.
Egiosmul, lacomia nemarginita pentru bunurile materiale ucid sentimentul cel mai important iubirea. Simtul proprietatii naste egoismul, iar egoismul suferinta. Fiecare act si gand egoist ne leaga de ceva sau cineva si ne subjuga imediat de cate ori spunem eu si al meu, ne punem catuse pe neobservate, facandu-ne robi. indata ce vom spune al meu suferinta se va ivi imediat.
Sa nu spuneti nici macar in gand copilul meu, casa mea, sotia mea sau trupul meu. Trupul nu va apartine nici voua nici altcuiva. Trupurile noastre vin si pleaca, supunandu-se legilor naturii. Noi trebuie sa asistam numai ca martori (observatori).
Egoismul si interesul personal ne izoleaza de restul oamenilor si acest simt al separarii ii face pe oameni insensibili la nevoile altora.
Daca omul este egoist, se distruge singur. Egoismul este cea mai mare violare a legii naturale a fiintei sale si produce cele mai dezastroase rezultate. O persoana egoista manifesta un atasament excesiv pentru ea insasi, este o plaga sociala. Egoistii au foarte putini prieteni. Cateva cunostinte si relatii superficiale le umplu viata. Contactele cu ceilalti sunt limitate. Prin felul de a gandi se inchid in lumea lor stramta. Prin gandurile voastre puteti sa schimbati un egoist facandu-l generos. Sa se emita spre el numai vibratii de generozitate si bunavionta.
DISPRETUL ESTE MAI PERICULOS DECAT URA
Dispretul fata de noi si profunda nemultumire fata de sine constituie o agresiune fata de Dumnezeu.
Dispretul si blamarea omoara inainte de toate iubirea fata de un alt om. Orice ticalosie ar comite un om impotriva noastra noi nu avem dreptul sa respingem iubirea fata de el. Sentimentul iubirii este sfant, intangibil si nu este permisa atentarea la acesta.
Daca dispretuiti femeile si le priviti de sus nu veti avea niciodata relatii cu ele. Dispretul si blamarea ne ataseaza de ceea ce blamam. De aceea, barbatul care dispretuieste femeia se degradeaza spiritual, incepe sa sufere de diferite boli si imbatraneste mai repede ca de obicei. Trebuie sa va schimbati atitudinea fata de femei si fata de situatiile legate de ele.
Dispretul se intoarce foarte repede inapoi si se transforma in program de autodistrugere. De multe ori omul inceteaza de a mai ura, insa continua sa dispretuiasca si sa blameze si, din aceasta cauza, se imbolnaveste si moare. Daca il dipretuim pe omul de langa noi si il blamam riscam sa-i preluam boala. Este imposibil sa intri in noroi si sa nu te murdaresti.
Daca barbatul va dispretui femeia el se va imbolnavi. Daca femeia va dispretui barbatul ea va deveni sterila. Daca va dispretuiti sotia va ucideti viitorul fiu, sansele lui de a veni pe lume sunt aproape zero. De aceea, ori trebuie sa suferiti de o boala grava sau sa muriti ca el sa se nasca in viata urmatoare.
Trufia si dispretul fata de oameni genereaza lipsa vointei de a trai, sentimentul pierderii sensului vietii.
Suicidul este dispretul fata de oameni, loveste mai intai capul, iar dupa aceea sistemul uro-genital. Dispretul fata de sine se transforma intr-un program de autodistrugere.
Pierderea sensului vietii, a dorintei de a trai si activarea programului de autodistrugere sunt generate in primul rand de dispretul fata de oameni.
Cand dispretuiesti pe cineva, deja stabilesti o legatura cu el. Daca doresti sa fii eliberat de cineva sa nu-l mai revezi niciodata, nu-l detestati, fiti indiferenti. Daca il detesti vei fi legat de el cu lanturi pe care nimeni nu le va putea deslega, vei fi mereu cu el si vei avea de a face cu el ani si ani la rand. Ura este o forta care te leaga de persoana pe care o urasti.
Pentru a va apara de dusmanii vostri iubiti-i. Daca ii detestati, il dispretuiti sau il urati aura voastra se destrama si prin acele portiuni destramate se stabileste o comunicare cu tot ceea ce este negativ, distrugator in ei si, astfel, veti primi toate rautatile lor, ura lor, care odata declansata in voi va incepe sa va distruga.
Atunci cand detesti pe cineva devii vulnerabil. Pentru a te apara trebuie sa intri in cetatea de netagaduit a iubirii. A-ti iubi dusmanii este un lucru mai greu de realizat, dar este singurul mod in care te poti apara de ei.
Ancorarea de intelepciune da nastere dispretului. Acesta incepe de la cap. De aceea se blocheza biocampul in regiunea capului. in curand dispretul se intoarce impotriva propriei persoane. De aceea, se deterioreaza campul in jurul rinichilor si apare distrugerea acestora.
Nimeni nu poate strange bani daca-i dispretuieste. Zgarcenia si economia aduc boala si dezastre.


This entry was posted on duminică, 25 ianuarie 2015 at 20:50 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu