Totul despre NUNTA TA!  

Posted by Valentina

O nunta reusita, incepe cu un itinerar bine gandit si devine un eveniment de neuitat prin muzica de buna calitate!

Fiecare cuplu care isi organizeaza petrecerea de nunta spera in unicitatea acesteia. O seara coborata din basme, in care visurile a doua suflete indragostite devin unul singur! Cu sperante pentru o casnicie fericita, toate eforturile se indreapta catre petrecerea de nunta, a carei conotatie este strans legata de viata conjugala.
Atunci cand te casatoresti, vrei nu vrei, fiecare amanunt conteaza! Emotia adauga greutate deciziilor pe care le ai de luat, iar fiecare pas pe drumul ce te conduce direct la altar pare sovaielnic si chiar batut pe loc cu lipsa de experienta. Cum sa rezolvi totul optim? Cum sa scrii in noua carte a vietii in doi cu litere de fericire? Cum sa ai fermitate in actiunile intreprinse, dar si siguranta ca ai gandit totul cat se poate de ingenios?
Dupa ce ti-ai ales rochia de mireasa, care tine de gusturile fiecarei fete/femei in parte, dupa ce ai desemnat cuplul care urmeaza sa-ti fie parinti spirituali, pe criterii doar de tine stiute, ti-ai comandat verghetele, ai ales fotograful, cameramanul si decoratiunile - tematica, culori dominante, etc (acestea din urma, in functie de restaurantul in care ai ales sa se desfasoare evenimentul), ajungi la ELEMENTUL DE PROTOCOL! E bine sa tii cont de toate atunci cand alegi meniul pentru evenimentul atat de special in care esti in rolul principal. La fel de important ca si locatia aleasa… Combinatiile corecte de mancare si bautura, ca si personalizarea meniurilor sunt o sarcina grea chiar si pentru un profesionist. Totusi, nu uita, trebuie sa fii la inaltime in toate privintele!
In cea mai mare parte, distractia invitatilor la nunta depinde de muzica pe care o asculta. Reclamele sau internetul nu te pot ajuta in acest sens, iar tu trebuie sa tii cont de toate segmentele de varsta prezente la marele eveniment. Sa respecti toate gusturile devine o cerinta de bun gust in alegerea acestui limbaj universal. MUZICA! 
Ei bine, acesta este un subiect extrem de sensibil!!! Practic, as putea spune ca, reusita unei nunti, tine exclusiv de doua elemente: meniul si muzica. Despre meniu n-am sa va vorbesc, pentru ca nu face parte din domeniul meu. In schimb, am sa va spun cateva amanunte legate de muzica. Au fost nunti, la care am mers si de drag si din "obligatie", dar n-am zabovit mai mult de doua, trei ore. De ce? Pentru ca m-a deranjat muzica!!! Interesant este ca, nici alti invitati nu se prea distrau si au plecat, unii inaintea mea, altii cu mine o data, iar altii, nu la mult timp dupa plecarea mea. Atunci mi-am dat seama ca, uneori, mirii fac o greseala capitala: organizeaza nunta cum le place lor si pentru ei, nicidecum pentru ideea de eveniment in sine, la care toata suflarea vina sa se bucure pentru ei. Pe de alta parte, am fost la nunti, unde elementul muzical era doar un ritm saltaret, repetativ si continuu, pe care nu l-am inteles (EU), dar a distrat un puhoi de lume, ceea ce... nu e chiar asa grav. Si am fost la nunti, unde MUZICA a facut dintr-o unire de destine, o adevarata feerie a bucuriei si bunului gust, unde stilurile muzicale s-au imbinat perfect, lumea a dansat de seara pana diminata, fara sa simta scurgerea timpului... 
Mi s-a intamplat, de multe ori, ca mirii ce m-au contactat sa-mi ceara parerea despre un anumit DJ, sau fotograf/cameraman (clik pe cuviintele selectate)... Unii mi-au urmat sfaturile si a iesit bine, altii nu si... si-au asumat consecintele!
Ceea ce va propun eu, este o varianta eleganta si la un pret rezonabil ( sonorizare, DJ/MC si solisti vocali), pentru nunta ta!
In primul rand, am sa va rog sa vizionati cu atentie si seriozitate, materialul de mai jos, in care am selectat pentru voi pasaje din melodiile prezentate la un astfel de eveniment, SHOW LIVE, pe care-l puteti avea chiar la nunta voastra, sunand la tel: 0785878004 sau 0729788122!



OFERTA PRET: sonorizare + DJ, MC ( maestru de ceremonii), solisti - show live, 

pentru toata noaptea: 1700 euro

Contacteaza-ne cu incredere!

CINE TI-A FURAT MIREASA?  

Posted by Valentina

Sub acest titlu, ARHUSS MEDIA pune bazele unei viitoare emisiuni tv la nivel national, care-si propune sa transforme nunta ta intr-un eveniment unic si de neuitat, nu doar pentru tine, ci pentru toti invitatii tai si pentru cei ce vor urmari emisiunea, pe micile ecrane. 

Scenariul este simplu:
- nu conteaza din ce oras esti! Venim noi la tine!
- ne suni si te programezi: 0785878004
- noi venim la nunta ta si-ti punem la cale FURTUL MIRESEI.
- de data aceasta, mireasa nu va fi furata de un prieten-invitat, sau de o ruda, ci de O PERSOANA PUBLICA la care nici nu te-ai gandit ( actor, solist de muzica usoara sau populara, un om politic, sau chiar primarul, etc).
- "plata" miresei, va fi un alt moment savurat din plin de toti invitatii, evident, dupa ce vei ghici CINE TI-A FURAT MIREASA?!?
Un format tv impecabil, presarat cu multe momente vesele si inedite, care poate transforma NUNTA TA, intr-un episod din viata tuturor!
Contacteaza-ne acum (0785878004 ), intra-n joc, savureaza fiecare clipa si... afla CINE TI-A FURAT MIREASA!