Zilele orasului Hateg  

Posted by Valentina

In aceasta saptamana, incepand din 26 august, pana duminica 28 august, Hategul se-mbraca de sarbatoare. Din pacate, anul acesta, nici eu, nici Florin, nu vom participa, dar sunt sigura ca, atat Nicolae Timis, cat si cei ce se vor ocupa de eveniment, va vor oferi doua zile de neiutat, asa cum au facut in fiecare an. Din pacate, oricat am cautat pe internet, nu am gasit niciunde programul manifestarilor de anul acesta, aspect de care trebuia sa se ingrijeasca, totusi, cineva... Dar, trecand peste acest mic inconvenient, este multa muzica si culoare la Hateg, in aceasta sarbatoare, se pune tot sufletul aflat in dotare ca fiecare participant sa se bucure de cate ceva. Daca vreti o opinie personala, sarbatorile hategului, sunt cele mai reusite evenimente de peste an, la care am participat si asta pentru ca s-au evitat elemente care sa duca sarbatoarea in derizoriu, nu exista compromisuri la capitolul program, iar in ceea ce priveste programul artistic, se investesc enorm de multi bani, ca pe acea scena, din inima orasului, sa urce oameni talentati si daruiti muncii lor. Am scis, de-a lungul timpului, despre aceasta sarbatoare, puteti gasi amanunte si imagini AICI, sau AICI, iar daca nu v-am convins pana acum, bucurati-va de imaginile urmatoare:









Daca v-am convins sa participati, bucurati-va de fiecare clipa si scieti-mi cum a fost!!! 

Doar ţie!  

Posted by Valentina

M-am gândit ca azi să-ţi scriu DOAR ŢIE... Să-ţi spun că viaţa mea e zbor şi zbatere, strigăt şi soare, izvor şi lumină, neant şi iubire... Mi-am amintit astazi, cum fugeam printre vise ce păreau atat de ireale, acum 62 780 000 de secunde... mi-am amintit toate privirile tale, lacrimile si gandurile... 
Apoi, ai devenit "gândul" meu şi inima ce-l ajuta să trăiască. Am "ştiut" de atunci, că aş putea să-ţi las DOAR ŢIE sufletul în palme şi ar putea fi fericit... acolo, in palmele tale...
Am visat şi-am crezut că ma voi trezi, dar m-am trezit în braţele tale... Cum să visez atât de real şi să nu-mi trăiesc intregul vis lângă tine? 
Ştii? Acum le mulţumesc tuturor femeilor ce te-au avut lângă ele, că te-au lasat să zbori... să zbori până la mine... Pentru că DOAR ŢIE îţi dau exclusivitate, pentru toată iubirea mea şi, NUMAI ŢIE îţi las în dar o viaţă... VIAŢA MEA! 

In primul rand, pentru oricare dintre ofertele prezentate mai jos, va trebui sa ma contactati personal: 0729788122.
In al doilea rand, as vrea sa spun ca nici eu nu prea stiu cu ce ma ocup. In afara de job-ul meu oficial, pe care-l tot abandonez in ultimul timp, ei bine, atunci cand nu prestez la locul cu abandonul, mai fac si urmatoarele lucruri: 
1. Sunt propriul producator, realizator si prezentator al emisiunilor radio-tv pe care le realizez. O parte din ele le gasiti AICI !
2. Prezentare de spactacole ( politice, folclorice, etc), prezentare evenimente corporate (pe care, uneori, le si organizez), prezentare evenimente mondene: 
1. Management artistic, impresariat, organizare evenimente publice si private. In acest sens, colaboram cu artsiti profesionisti, solisti de muzica usoara, muzica populara si muzica de petrecere. Persoanele care-si doresc o nunta high class, renuntand la traditia romaneasca prost aplicata in zonele urbane, pot  solicita prezenta mea ca si Maestru de ceremonii/ M.C./emcee, ceea ce ridica standardul prezentarii evenimentului. Mai multe amanunte despre acest lucru, gasiti AICI!  Va prezint mai jos, imagini care va vor convinge de profesionalizmul nostru:
- colaj program nunta (botez, petreceri private, corporate si aniversari):

Daca ti-a placut, contacteaza-ne!!!! (0729788122) Si... DAAAAA!!!! Participam si la evenimente organizate in afara tarii!
- zilele oraselor si comunelor 
Noi asiguram reusita evenimentelor dumneavoastra oferindu-va organizare, coordonare si planificare pentru :

Evenimentul TAU:
* NUNTI
* botezuri
* aniversari

Evenimente corporateorganizari evenimente
* Intalniri de afaceri;
* Kick off meeting;
* Simpozioane;
* Seminarii;
* Conferinte de presa;
* Congrese;
* Campanii de relatii publice;
* Activitati de team building;

Petreceri corporate
* Lansari de produse, firme si servicii noi;
* Evenimente de promovare companie, produs;
* Cocktailuri;
* Petreceri tematice;
* Aniversari de companii;
* Jubilee;organizator evenimente
* Receptii;
* Dineuri;
* Baluri;

Evenimente artistice
* Concerte;
* Expozitii;
* Turnee aniversare;
* Recitaluri artistice;


ORICE TIP DE PUBLICITATE PENTRU FIRMA TA!
-pliante
-cataloage de prezentare
bannere
-panouri de drum
-reclame luminoase
-autocolante
-campanii publicitare
-campanii de imagine
-organizare de evenimente
-logo & identitate de firma
-spoturi audio & video
-obiecte personalizate
-filme de prezentare

Ce va putem oferi noi in calitate de organizator de evenimente profesionist:

* Cream concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment corporate;
* Propunem locatii atractive, adecvate tematicii evenimentului si numarului de participanti;
* Rezervam spatii de cazare, de comun acord cu clientul;
* Negociem tarife preferentiale pentru toate serviciile specifice evenimentului;
* Coordonam si supervizam buna derulare a serviciilor implicate(servicii de masa,transport, entertainment, etc), pentru fiecare eveniment in parte;
* Asiguram creatia grafica pentru invitatii personalizate, in acord cu conceptul evenimentului;
* Derulam campanii de PR pentru eveniment - conferinta de presa, comunicate de presa, interviuri, in functie de obiectivele comunicate de client si stabilite impreuna cu acesta;
* Organizam activitati indoor si outdoor de team building, personalizate pentru fiecare eveniment in parte;
* Asiguram servicii decorare si amenajare, in acord cu locatia si conceptul evenimentului;
* Organizam evenimente artistice;
* Integram elementele necesare evenimentului(recuzita, costume, elemente decorare locatie, cadouri personalizate), conceptului stabilit;
* Asiguram servicii de securitate si paza, personalizate fiecarui eveniment;
* Asiguram servicii de promoteri si hostess, personalizate fiecarui eveniment;
* Asiguram servicii profesioniste de fotografiat si filmat, personalizate fiecarui eveniment;
* Organizam evenimente in aer liber, conform conceptului evenimentului, cu toate elementele necesare (corturi de diferite dimensiuni, toalete ecologice, servicii catering, etc);
* Asiguram inchiriere de echipamente tehnice si asistenta tehnica de specialitate;
* Asiguram servicii de consultanta, training, planificare, personalizate,asistenta specializata in organizarea si desfasurarea evenimentelor corporate, implementate cu sisteme noi, creative, de relatii publice.

Cu creativitate, originalitate si ani de experienta acumulati in organizarea de evenimente publice, private si corporate, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul sau.

Daca v-am starnit interesul, va rugam, CONTACTATI-NE! 

E-mail: arhussmedia@yahoo.com

Tel:      0729 788 122 begin_of_the_skype_highlighting            0729 788 122      end_of_the_skype_highlighting