MIGREZ, sau VOTEZ?  

Posted by Valentina

Iar la vot, iar la prosteala, naiba stie cand scapam de ipocrizie, minciuna, sau bataie de joc?!? Pana una, alta, chiar trebuie sa votam, din ce avem si sa mai si cantarim, pe principiul: dintre doua rele, cel mai mic rau. Eu am decis! Ma duc! Votez! Nu spui pe cine, ca votul este, inca, secret, dar va pot da o sugestie, chiar trei:



Personal, vizionand acest filmulet, as vota cu Maria Basescu. Urmariti-i expresia fetei... culmea! Aceasta femeie, vorbeste fara cuvinte... ofteaza, i se citeste pe fata intelepciunea de care e capabila, devotamentul fata de propriile valori, rabdarea infinita de care putine femei sunt capabile si pentru care o admir infinit, apoi ramane demna si satisfacuta de "sah la nebun"... nu puteam sa spun la rege, din motive pe care nu vreau sa le expun aici. In rest, Antonescu puncteaza bine, loveste cu eleganta si hotarare, ramane ferm in afirmatii si nu deraiaza de pe drumul pe care si l-a impus, probabil. Elena Udrea mi se pare mica si stearsa, in raport cu prima doamna, e fada si fara expresie in raport cu evenimentul, iar la momentul respectiv, pur si simplu... blonda!
La segmentul asta, votez cu Maria Basescu!








Din ultimile doua filmulete, am inteles scara valorica a fiecaruia, umorul descentrat a lui Geoana, faptul ca, inca cinci ani cu Basescu, ne-ar pune in postura de a migra toti spre Cuba, sau naiba mai stie pe unde, mai gandesc si analizez o data, trag un trening pe mine si... ma duc sa votez.
Hai PA!

This entry was posted on duminică, 22 noiembrie 2009 at 13:05 . You can follow any responses to this entry through the .

0 comentarii