Intr-adevar, o lume absurda...  

Posted by Valentina in


"Căutăm să ne umplem viaţa cu prea multe lucruri inutile, deşi ştim că nu vom putea să luăm nimic cu noi. În loc să ne preocupăm de suflet, ne îmbrăcăm corpul şi ne ungem cu toate alifiile ca şi cum el ar fi mijlocul nostru de transport care ne va duce sigur şi indubitabil spre lumea cealaltă, în Rai.

Ne înconjurăm de prieteni, căutăm apropierea lor, le plângem plecarea, dar ne grăbim să-i înlocuim, să-i minţim, să-i uităm ca şi cum, la un colţ, special pe noi, ne-ar aştepta prieteni mai buni, mai frumoşi, mai deştepţi.

Plângem când ne mor părinţii, prietenii dar nu ştim să-i preţuim, să-i luăm în braţe, să-i pupăm aşa, din senin, să fie. Moartea cuiva e faptul care nu permite să mai îndrepţi o greşeală, totul urmând să se desfăşoare sub realitatea crudă a lui prea târziu.

Facem alegeri pe care ajungem să le uităm, să le regretăm întrebându-ne mereu cum ar fi fost dacă?, cum ar fi fost invers? fără să ne mai dăm seama că locuim în aceeaşi casă cu fericirea, că fericirea asta atât de dorită doarme pe perna de lângă noi, îşi bea cafeaua cu noi, merge în vacanţă cu noi...

Tânjim să avem, să achiziţionăm, să colecţionăm, să înmulţim ce avem şi nu ne dăm seama, deloc nu ne dăm seama!, că toate bunurile de care avem cu adevărat nevoie sunt infungibile, individual determinate. "
sursa AICI

Ma tem ca am ramas din nou restanta... restanta si corijenta la materia "pierderi", dar timpul nu-mi este intotdeauna prieten, astfel incat imi mai dau din oficiu o nota la limita de trecere, imi strivesc in suflet lacrima ce nu i-o pot trimite si trec la fila urmatoare, concluzionand pentru a mia oara: DA! SUNTEM FLUTURI!

Dumnezeu sa te aibe, in paza Lui eterna!











Clik pe foto pentru a mari!

















Valeria Peter Predescu
... alaturi de cantecul sau, intr-o productie video marca ARHUSS MEDIA

This entry was posted on miercuri, 29 aprilie 2009 at 11:48 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Este foarte trist ce se intampla dar din pacate cu totii trebuie sa ne luam odata si odata ramas bun de la viata.
Si daca am accepta realitatea ca orice om e dator cu o moarte si mai ales daca am avea cu ce sa inlocuim acesti profesionisti, Romania n-ar avea o problema dar cand toti se duc si nu e nimeni care sa le ia locul te intrebi. Unde vom ajunge?

30 aprilie 2009 la 12:01

@ Mircea Alex
Din pacate, moartea este singura noastra certitudine din viata. Stiu ca suna absurd si dureros de trist, dar asta este adevarul.

30 aprilie 2009 la 19:12

Trimiteți un comentariu