Mi-a placut titlu si-l consider ca fiind maxi" pana la sloganul lui Michael Klein: " Flacara inimii tale arde... intre castel si furnale!"
Dar sa va dezvalui ceva din editorial si, spuneti voi ca nu-i asa:
"Mă uit, ca un roboţel lipit de telecomandă, la interminabilele dispute, mai mult sau mai puţin politice, de pe micile ecrane şi nu-mi vine a crede! Politicieni, fufe, sindicalişti, analişti de ocazie şi cântăreţe dezbrăcate a la playback fac procesul crizei economice şi dau cu parul în proaspătul Guvern de-i merg fulgii.Toată lumea vrea bani, majorări, măriri, alungiri şi lăţiri de salarii. ‘Geaba avertizează economiştii de calibru că suntem pe ducă! Degeaba o omenire întreagă dă exemple de prudenţă şi strânge cureaua cheltuielilor la limita suportabilului, pentru a nu se prăbuşi de-a binelea. Nimic nu îi împiedică pe prea lacomii români să ceară, cu tupeu şi fără gest de îngăduinţă.Când vezi lideri de sindicat - bine îmbuibaţi şi cu averi uriaşe făcute pe spinarea “fraierilor” de sindicalişti -, cum o ţin una şi bună: “Nu ne interesează criza, nu ne interesează că năruim economia românească... noi vrem măriri!...”, te apucă o groază definitivă.România este cu un picior în groapă şi, evident, nici nu se compară cu statele dezvoltate care, nici acelea, nu îşi permit luxul de a cheltui ce nu au. România, ţară care a ajuns gunoierul Europei şi al lumii, consumatoare de toate resturile ce rămân de la ospăţul “regilor”, iată că are şi oameni de tot nimicul, oameni care nu pricep faptul că acum, mai mult ca oricând, este nevoie de solidaritate naţională, de înţelegere, este nevoie de puţin spirit de sacrificiu, pentru a fi siguri că mai avem vreo şansă în viitor. Ştiu că sună patriotard, dar chiar de asta este nevoie: de patriotism.E nevoie ca fiecare dintre noi şi cu toţii, împreună, să pricepem că trebuie strânsă cureaua şi trebuie făcute concesii unui Guvern care încearcă să nu ducă de râpă economia românească. Fără acest dram de românism şi înţelegere, ne aşteaptă potopul. Şi asta nu e o glumă!"
cieteste mai departe

This entry was posted on vineri, 6 februarie 2009 at 21:01 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu