Rezultate neoficiale  

Posted by Valentina

Rezultatele neoficile ale alegerilor parlamentare. uninominale, din judetul Hunedoara, arata cam asa:
DEPUTAŢI: Bogdan Ţâmpău (PNL), Laurenţiu Nistor (PSD+PC), Iosif Blaga (PD-L), Ioan Timiş (PNL), Cristian Resmeriţă (PSD+PC), Monica Iacob-Ridzi (PD-L) şi Viorel Arion (PD-L).
SENATORI: Ben-Oni Ardelean (PNL), Dan Radu Ruşanu (PNL), Cosmin Vasile Nicula (PSD+PC).
Nu stiu daca centralizarea finala a rezultatelor, va aduce modificari, dar in mod sigur nu vor fi majore.
Ce presupune configuratia de fata? Ca am fost extrem de aproape de adevar, iar indemnurile mele au prins la electorat. Mai mult, daca rzultatele se mentin astfel, bucuria mea este cu atat mai mare, cu cat Bogdan Timpau este primul exemplu al faptului ca SE POATE!!!... ca lumea a inteles nevoia de intinerire masiva a clasei politice, ca... incet, incet, ne descotorosim de fosilele imbuibate din trecut si nu in ultimul rand, ca Romania mai are sanse reale de reabilitare. Asta in conditiile in care ACESTI TINERI POLITICIENI, NU VOR AJUNGE UNELTE DE MANEVRA A NEMERNICILOR PRAFUITI DE PANA ACUM!!! Si trag un semnal de alarma cu acest aspect. Este vital sa nu se ajunga aici. Ma bucur pentru Cosmin Nicula, care a demonstrat acelasi lucru. Ma bucur pentru Ioan Timis ca a invins mafia rudenilor si cu sigurnta va inflori Tara Hategului, ma bucur in mod cu totul deosebit pentru Viorel Arion, pentru ca merita sa castige, chiar daca eu am sustinut-o pe doamna Tolas. In principiu, Liliana Tolas nu a pierdut, ci a dovedit ca este un competitor puternic, are charisma si trebuie sa se tina cont de valoarea sa pe viitor (ma refer la PSD!!!). Ma bucur pentru Dan Radu Rusanu, pentru ca avea, cred eu moral, nevoie de aceasta victorie, iar la nivel de PNL este un varf de lance care trebuia sa reziste.
Astept rezultatele oficiale, finale si revin cu alte comentarii.

This entry was posted on luni, 1 decembrie 2008 at 11:21 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu