Ce s-ar mai putea inventa?  

Posted by Valentina

Dupa ce am aflat de la Cabral, ce anume mai presteaza romanii, in materie de operatii estetice, am dat peste alta grozavie si, recunosc ca m-am cam distrat.
Este vorba despre faptul ca volkswagen a creat impreuna cu chrysler minivanul routan, destinat pietei americane si gandit evident ca o masina pentru familii numeroase. Pentru a-l promova, volkswagen a creat un “babymaker”, incercand sa umble la coarda sensibila a potentialilor clienti. Mai precis, incarci o poza proprie si una a persoanei cu care ti-ai dori sa ai un copil si ti se sugereaza cum ar arata progenitura astfel rezultata.
Daca va tine cureaua sa va amuzati. fara a avea pretentia ca in realitate ar fi intocamai, il puteti experimenta aici. Cu alte cuvinte, faceti copil cu cine vreti, e virtual si nu exista riscul sa va ceara cineva pensie alimentara. Hahahahaahahaha !

This entry was posted on vineri, 5 decembrie 2008 at 10:47 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Salut! Te-ar interesa un link exchange? Daca da, dai tu un add la IM: nykleo su putem vb direct de pe blogul meu.Bafta la trafic!

5 decembrie 2008 la 14:29
Anonim  

Inventivi oamenii astia :)

5 decembrie 2008 la 15:45

Trimiteți un comentariu