Timpau Radu Bogdan  

Posted by Valentina

De la el am primit primul filmulet de campanie. Eu nu am sa spun nimic, dar daca voi aveti o parere, o puteti scrie mai jos!

This entry was posted on miercuri, 12 noiembrie 2008 at 20:40 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 comentarii

Anonim  

Deci DA! 80% gay...

13 noiembrie 2008 la 03:26
Anonim  

Eu sunt din Deva si l-am vazut in afise pe acest baiat. Daca tu zici ca e de caracter, cred ca am sa-l votez. E si de varsta noastra.

13 noiembrie 2008 la 09:29
Anonim  

Am citit aproape tot ce ai scris aici, intr-o singura zi. Si ai cam scris... Imi place cum scri, imi place cum gandesti si ma bucur ca am dat de tine. De fapt, cred ca te-am vazut si pe la tv. Eu locuiesc in Deva din 1990 si am votat de fiecare data. De fiecare data... cu Mircia. Nu imi place Mircia! Ma intrebi de ce l-am votat? Pentru ca Deva e frumoasa. Pentru ca din acest punct de vedere nu i se poate reprosa nimic.Nu imi place Mircia pentru felul in care gaseste sa nu ma respecte ce si cetatean si nu ma refer la mine ca om, ci la locuitorii Devei in general. Nu se stie imbraca, nu stie sa vorbeasca in public, nu e diplomat, nu reprezinta decat clasa mediocra a acestui oras. Atat. De fiecare data cand organizeaza intalniri cu noi devenii, ne vorbeste ca si cand el ar fi proprietarul nostru, iar noi trebuie sa gandim ca el. Dar il votez si-l voi vota pana cand voi gasi alternativa corecta. Ma deranjeaza contracandidatii lui, care nu vin sa ma convinga pe mine ca cetatean ca sunt alegerea potrivita pentru Deva, ci vin sa ma convinga ca Mircia nu e bun. Asa ca eu il votez, pentru ca e cel mai bun de pana acum. Asa voi face si acum. Il voi vota pe tanarul acesta, pentru ca imi pareca ai dreptate. E tanar, e nevoie de el. Eu si familia mea vom merge pe mana ta. Inca o data, ma bucur ca te-am citit!

16 noiembrie 2008 la 09:11
Anonim  

Da, pentru binele orasului Deva, Bogdan trebuie votat. Daca veti citi pe site-ul lui www.bogdantimpau.ro la PROIECTE veti intelege si de ce.
Orasul Deva este in plina dezvoltare si daca proiectul Conurbatia Corvina nu va avea sustinere in Parlament, Deva risca sa intre in declin.

19 noiembrie 2008 la 11:57

Trimiteți un comentariu