Salvati o viata  

Posted by Valentina


Prietena virtuala Maria Valentina Iancu, mi-a trimis astazi un mesaj, pe care am sa-l public in intregime, iar daca printre voi, se mai gasesc oameni de suflet care pot ajuta intr-un fel sau altul, le multumesc anticipat:
Servus

Iti scriu cu o mare rugaminte. Fetita unei prietene are leucemie. Copilul asta de doi ani va muri in Romania daca nu se va strange suma de 200 000 EU pentru un tratament in strainatate.
Ca sa o ajut am organizat o licitatie caritabila la Anaid Art Gallery. Foarte multi artisti romani actuali s-au solidarizat proiectului si au donat lucrari. Acum avem mare nevoie sa promovam evenimentul cat mai intens posibil. Prin orice mijloc. Se poate sa te rog sa aunt acest eveniment pe blog? Este foarte foarte important sa avem o promovare cat mai buna posibil.

Iti trimit proiectul atasat.

Multumesc foarte mult

1. Titlul Proiectului

“Desenam pentru Erika” – licitatie cu scop caritabil (vezi amanunte aici: http://artistiromani.wordpress.com/2008/11/14/desenam-pentru-erika-licitatie-caritabila-27-noiembrie-2008/)


2. Organizatori

Asociatia Art+Architecture Today

3. Locul de desfasurare

Anaid Art Gallery

strada Slobozia nr. 4, sector 4, Bucuresti
Tel. +4021 337 1187Fax. +4021 336 6056E-mail: contact@anaidart.ro

4. Perioada

27 noiembrie 2008, incepand cu ora 17

5. Descrierea Proiectului

Un numar important de artisti contemporani romani au donat lucrari pentru organizarea unei licitatii caritabile prin care se urmareste strangerea sumei de 200 000 EU, necesare tratamentului unei fetite de doi ani bolnava de leucemie. Erika Eleny Josian a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica pe 31.10.2008 de Institul Clinic Fundeni. In august 2008, medulograma ei arata normal, cel putin asa sustin medicii care i-au facut analizele. La repetarea analizelor, doua luni mai tarziu, s-a descoperit ca are peste 90% celule blastice cu aspect morfologic limfoblas. Singura sansa de supravietuire este tratamentul in strainatate care trebuie facut imediat.
Costurile acestui tratament sunt foarte mari, iar parintii nu si le permit.
Ca sa o ajute, artistii romani s-au solidarizat, donand fiecare cate o lucrare spre a fi vanduta, in speranta ca sumele stranse vor acoperi o parte importana din tratament. Lucrarile lor, vor fi vandute sub forma de licitatie, joi 27 noiembrie 2008, la Anaid Art Gallery.

This entry was posted on sâmbătă, 15 noiembrie 2008 at 15:16 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu