Nu uitati de CONCURS !  

Posted by Valentina

Nu uitati de concurs!!! Lupta se strange. Incercati sa deveniti cat mai putin anonimi, daca va doriti sa castigati. Imi va fi aproape imposibil sa stabilesc un castigator, in cazul unui anonim si a zeci de revendicatori. Asadar, clic AICI pentru concurs si por la treaba!

This entry was posted on sâmbătă, 15 noiembrie 2008 at 23:49 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

8 comentarii

Anonim  

Alegerile parlamentare s-au transformat intr-un teatru de razboi, iar problema salarizarii profesorilor a devenit o miza electorala si un joc al partidelor politice.
Satula de atatea declaratii, de o lege abrogata de Parlament care nu este respectata, de pasarea acesteia ca intr-un joc de fotbal de la Curtea Constitutionala- Guvern- Presedinte- Senat- Camera Deputatilor, m-am decis ca ar fi o lectie adevarata si MERITATA sa ma duc la alegeri dar sa optez pentru VOTUL ALB, singura forma de protest pe care o mai pot aduce pe obrazul parlamentarilor intr-o tara care nu-si respecta propriile legi....

16 noiembrie 2008 la 08:41
Anonim  

Mult succes iti doresc Valentina!Cat despre parlamentarii din judet am tot respectul dat fiind faptul ca nu ai cum sa nu te intalnesti cu ei la tot pasul si pe drept vorbind eu sant incantata de toata zarva care se face in jurul lor...pana la urma si eu si tu avem de castigat ceva...Inca o data succese in tot ce ti-ai propus. Carmen

16 noiembrie 2008 la 08:49
Anonim  

mi-a placut "in colegiul patru cunosc unul dar nu va recomand nici unul".Eu stiu doar ca de la un timp chiar sunt atenta la cat reusesc sa privesc la politicieni,chiar vreau sa stiu cui ii dau votul.Ma intereseaza ce se intampla in viitor cu copii mei.Deja traim intr-o tara cu multe lichele in posturi importante. Cred ca in acest moment ma intereseaza ce se intampla in sanatate si educatie. Motivul ar fi acela ca sunt mama de doi copii cu autism o fetita(6 ani) si un baietel( de 4 ani si 4 luni).Acesti copii din pacate sunt ca si inexistenti pt mai marii nostri...Mi se face scrba uitandu-ma la ce genti "vuiton" mai are nu stiu cine,la ce Lamborghini si-a luat nu stiu ce politician pt baiatul sau...Bani pt terapiile acestor copii nu sunt...credc ca recuperarea copiilor autisti ar fi o onvestitie buna acum,copilul poate fi recuperat,eu ca si parinte nu voi fi toata viata asist.personal,copilul meudupa 18 ani nu mai este trecut pe o lista cu handicap ci bun de munca platitor de impozit la stat...Sunt cazuri reale in care parintii si-au recuperat copii findca au avut posibilitatea financiara...Eu va urez sanatate ca este cea mai importanta ,credeti-ma,cu drag,ALINA NOEA

16 noiembrie 2008 la 12:44
Anonim  

Am stat si m-am gandit bine, inainte sa-ti scriu. Da! Vreau sa castig! Vreau si eu tv-ul. Dar ma tem ca nu prea stiu ce sa-ti scriu. Nu fac politica, deci sunt un cetatean de rand, prostit din patru in patru ani sa pun stampila pe unul care dupa ce este ales isi vede de comisioanele lui, de lucrari publice pe care le dirijeaza spre firmele personale, de combinatii politice care il ajuta sa circule pe patru roti mai scumpe, de tot felul de bussinesuri care il aluta PE EL sa o duca mai bine. Am citit cele scrise de persoanele dinnaintea mea si ma intreb: pentru oamenii acestia cu probleme, face cineva ceva? Unul din candidatii care-ti citesc blogul, a postat aici ceva in sensul acordarii unui ajutor, cat de mic, pentru ei? NIMIC! Atunci ma razgandesc si nu mai vreau sa castig televizorul. Iar daca-l voi castiga, am sa-l donez unuia dintre cei de mai sus. Pentru ca aceasta este politica corecta: sa dai, nu sa minti! La alegerile trecute, eu am fost intr-o comisie de la una din sectiile de votare din Hunedoara. Tine minte ce iti spun eu: te-au furat si cei de la PD-L si cei de la PNL. Si te-au furat cu ura si dispret. Eu te-am votat. Si am votat exact in sectia unde eram in comisie. La prima numaratoare, nu aveai nici un vot. M-am scandalizat si toti m-au privit ca pe un intrus. Au renumarat voturile anulate si ti-au validat trei din cele multe anulate. Am inteles atunci ca nuai nici o sansa. Nu am spus asta pana acum, sa nu iti fac sange rau. Dar nu am de ce sa tac si multi vor sti cine sunt. Asa ca am hotarat la aceste alegeri sa merg pe linie de PSD. Mai ales ca am un exemplu bun in doamna Tolas, asa cum ai spus si tu. Sa nu uitam ca votand PSD, votam, practic o democratie-sociala, nu una capitalista. Adica o politica dusa in slujba societatii, a omului. Daca mai sunt oameni care o voteaza pe LILIANA TOLAS, sa scrie aici de ce. Vei vedea ca am dreptate: sunt multi. Si te felicit si pe tine pentru alegere. E cea mai inteleapta. Oricum, tara nu merge in directia corecta si asa cum e societatea civila este si clasa politica. La ce sa ne asteptam? Toate bune Valentina!

16 noiembrie 2008 la 13:03
Anonim  

@ ALEXANDRA
BRAVO FATA! ESTI DESTEAPTA. ASA AM SA FAC SI EU. M-AM SATURAT SA IMI FURE PANA SI VOTUL. DAR NU ALB!!!! ATENTIE! PUNE STAMPILA UNDEVA, PE UN COLT. SA-L ANULEZE. EU ZIC SA FACEM LOBBY PENTRU ASTA. VOM AVEA ALEGERI NATIONALE CU BULETINE(MULTEEEEEEEE) ANULATE. ASTA MERITA!

16 noiembrie 2008 la 13:29
Anonim  

Ma uit la televizor, pe strada..o campanie electorala unica in lume ce numai in romania putea sa aiba loc.
La televizor politicienii se intec in jigniri care mai de care mai elevate provocandu-si adversarul la replici si mai murdare....pe strada masini cu megafoane circula si polueaza sonor cu aceleasi melodii ca si la alte campanii si cu slogane de 2 bani...afise lipite pe toti stalpii si toate gardurile, care mai apoi sunt rupte de oponenti si imprastiate pe jos.
Romania a intrat in UE si politicienii ar trebui sa se comporte mai civilizat, sa incerce sa ne dovedeasca ca au aptitudini de conducatori, dar ei in schimb ce fac? se comporta ca niste "paysans" needucati si badarani, ori astfel de oameni trebuie sa conduca o tara?...la noi se pare ca asa este! banii pentru campaniile electorale sunt bani publici si aruncati pe afise si bannere imense si protocoale selecte la sediu. Banii publici din romania alta destinatie nu au decat pe afise si bannere?...sunt atatea probleme in romania si ei arunca banii pe afise si spatii publicitare! sloganul unei reclame la tv mi-a starnit interesul si m-a bucurat sa aud ca exista oameni care cred in tara asta: 'romania creste prin bun simt si responsabilitate'- as zice corect! dar..." nu ai cu cine, niste...paysans" . atata vreme cat clasa politica nu se va schimba si va da dovada de bun simt si de responsabilitate nu se va schimba mai nimic in tara asta deoarece romanul urmareste cu interes stirile gen tabloid si monden legate de ceea ce fac politicienii si apoi merg si ii voteaza in functie de popularitate, dar uita scopul unui conducator..si anume de a avea grija de ce se intampla in "ograda" lui si de a face ca totul sa mearga cat mai bine posibil. lipsa unei educatii de calitate in romania isi spune cuvantul si se reflecta in alegerile electoratului. Lumea a uitat ce conducatori mareti a avut tara asta de-alungul istoriei, si a uitat ca faptele conteaza, nu vorbele!

Sa spun cate ceva despre cativa politicieni care cred ca sunt mai sus decat resul clasei politice. Dan Voiculescu - pare un om educat si cultivat, prin fundatia care ii poarta numele a facut lucruri bune pentru tineri cu potential. Arata ca ar vrea sa faca mai multe, dar nu are noroc sa fie ales. Multi in condamna ca a fost securist. Si ce daca a fost securist? Asa au fost vremurile atunci si ca sa poti misca ceva trebuia sa te adaptezi la sistem. Acum ca s-au schimbat vremurile numai are ce cauta in politica? de ce? Pentru ca s-a adaptat noului sistem si vrea sa faca ceva in tara asta. Bravo lui , sper sa si faca nu numai sa vorbeasca. Faptul ca unii politicieni au fost securisti nu are nici o relevanta, atata timp cat acum desfasoara activitati legale si in interes general ( nu doar personal). dar PC s-a aliat cu PSD, consider mare greseala aceasta miscare. L-am vazut pe geoana ca promitea bani si pentru educatie si pentru sanatate , ca exista bani si ca ei au solutia pentru a impaca ambele parti. intrebarea mea este urmatoarea: in precedentele guvernari, PSD-ul de ce nu a gasit solutii?
Bogdan Olteanu l-am auzit facand urmatoarea afirmatie: banii pentru campania electorala sunt bani publici si nu o sa irosesc banii publici pe afise si bannere, ii voi folosi in implementarea de idei si solutii(asta vroia sa zica nu mai retin exact cuvintele lui). il felicit pt aceasta ideea buna. daca toti politicienii ar face la fel, cum ar arata campania electorala astazi?
Emil Boc pare un om hotarat, nu stiu prea multe despre el.
Mai pot spune cate lucruri despre multi politicieni dar ma opresc...restul .." e cancan".

In concluzie: foamea de putere si bani a partidelor e mult peste orice bun simt, respect, lege, dorinte, aspiratii.....si cum clasa politica din romania este educata si cu nivel de cultura ridicat, isi duc lupta politica pe masura ...in directa proportionalitate cu nivelul de educatie si cultura!

Cu cine voi vota? secret!nici eu nu stiu ...optiunile raman de studiat in continuare!
ps:
valentina iti doresc mult succes si putere sa poti sa faci mult mai multe decat ti-ai imaginat pentru alegatorii tai si nu numai!

16 noiembrie 2008 la 17:29
Anonim  

INTRODUCERE: In timpul vietii Omul penduleaza ,voit sau nevoit, intre doua stari: una in care vrea sa -si inoiasca viata si alta in care vor sa-si conserve ce au cistigat.Asta numesc eu dualismul politic Liberali-Conservatori.Pe linga ceste partide trebuie sa mai fie un partid ecologist,unul socialist si uneori mai apare si un partid nationalist, ca partide de opazitie.CUPRINS:La noi nu exista partide cu orientare bine definita.Sunt grupari de oameni cu o prezenta mare in mass media care doresc sa faca politica ;se indentifica ca un patid,isi iau denumiri pompoase ca:democrat,popular, socialist,liberal,conservator.Singura lor dorinta este de a ajunge la putere, cu o platforma electorala aleasa astfel incit sa corespunda cu ceea ce "TRIMBITEAZA" electoratul.INCHEIERE:Optiunea mea nu va fi deci una politica ci una strategica: VOI VOTA PE ALTII

17 noiembrie 2008 la 00:09
Anonim  

In 1990 am votat pentru prima oara . se pare ca nu au fost sorti de izbanda pentru acel candidat care eu il vedeam atunci cel mai potrivit pentru Romania. La celelalte alegeri am incercat sa apreciez partidul si apoi omul .... nu prea le-am nimerit . De data asta voi alege OMUL ! As vrea sa ma reprezinte un om tanar , instruit , cu frica de Dumnezeu si cu credinta ca poate face ceva pentru noi . Nu pentru ca il cunosc de foarte mult timp dar uite ca imi inspira incredere si stiu ca el ne va ajuta sa ne ridicam : Dorian Lungu. Un tanar ambitios si energic, tenace si cu multe argumente atunci cand isi pune in cap o idee. Imi place stilul asta de om, nu neaparat insistent dar care isi urmareste scopul . E reprezentant PNG si ii urez succes! Sper ca impreuna sa reusim !

17 noiembrie 2008 la 16:18

Trimiteți un comentariu