Hada face legea! Cine o scrie, oare?  

Posted by Valentina

Imi pare rau ca nu pot avea prea multe(de fapt de loc!!!) cuvinte de lauda la adresa actualului primar. Nu zic nici ca celalalt a fost un primar desavarsit, nici ca eu as fi facut din Hunedoara Raiul pe pamant. Dar sunt cateva discrepante, care in mod evident, fac diferenta. Iar discrepantele sunt cam ca din Hunedoara, pana la Rai.
Ma rog, eu am convingerea ca pana la urma si nu vorbesc de un viitor prea indepartat, ISI VA DA SEAMA TOATA LUMEA CINE ESTE OVIDIU HADA!!! Iar cand spun toata lumea, ma refer atat la cei care l-au votat in virtutea unor spagi electorale, vecine cu mizeria morala a initiatorului, cat si liberalii, in frunte cu Mircia Muntean.
Eu nu am spus niciodata, de ce sunt atat de suparata pe Ovidiu Hada, dar o voi face astazi, ca sa elimin orice urma de suspiciune.
Mircia Muntean ar trebui sa stie, ca intr-o discutie privata, am afirmat ca vreau sa candidez pentru Primaria Hunedoara. Nu i-am solicitat niciodata sa ma sprijine in acest demers si nici nu m-am inscris in alt partid pentru a-mi atinge scopul. Acest lucru ar fi trebuit sa dea de gandit multora. In alta ordine de idei, de trei ani duc pachete cu alimente, de Paste si de Craciun unor familii dintr-un cartier sarac din Hunedoara, persoane care m-au intrebat anul trecut in decambrie, cu lacrimi in ochi, de ce nu sunt eu primarita hunedorenilor?!?! Recunosc ca, de fapt, de aici a pornit intreaga nebunie. Am zis: de ce sa nu fac o incercare? Mai ramanea sa horarasc maniera in care o voi face. Stiam ca din partea liberalilor va candida Ovidiu Hada, deci nu avea rost nici macar sa incerc, deoarece chiar eu il prezentasem la Balul Pensionarilor, prin noiembrie 2007, ca fiind candidat la Primaria Hunedoara. Atunci l-am si cunoscut. I-am sugerat un aspect care facea referire la modul defectuos in care i se face campanie si nu a luat masuri, crezandu-ma nebuna... probabil. Oricum la acea data, nici nu-mi trecea prin cap ce urma sa fac. I-am spus acele lucruri spre binele sau si atat. Prin februarie, cand am luat decizia ferma sa incerc, am considerat oportun sa o fac pe pielea mea, fara a implica pe cineva (un partid), deoarece n-am vrut sa creez false sperante nimanui. Nu am aceeptat nici ofertele altor 3 partide, pentru ca nu ne reprezentam reciproc, dupa parerea mea. Iar cine afirma ca eu eram datoare cu ceva PNL-ului, vreau sa subliniez ca nu sunt cu nimic datoare nimanui si am sa si explic. Timp de patru ani, am strigat PRO PNL, orinde mi s-a solicitat prezenta. Am stat in ger, in vant, in ploi, sau in calduri insuportabile, de dragul a ceea ce faceam. Din cele peste 40 de spectacole la care am participat, am fost platita in 5 locuri SI ATAT!!! Asta pentru cei care-si imagineaza ca mi-a facut mie PNL-ul vreun serviciu. Nu mi s-au dat functii, nu am castigat licitatii sau lucrari publice, nu m-au sponsorizat in demersurile mele jurnalistice (ca pe altii, care mai si striga HOTUL!). Am stat ore intregi pe scenele din tot judetul, fara sa ma intrebe cineva daca am nevoie de un pahar cu apa. Nici eu nu l-am solicitat, nici ei nu mi-au oferit. Deci eu am constiinta curata, ca nu sunt si nu am fost datoare nimanui, iar faptul ca am candidat, ar trebui sa fie laudabil din multe puncte de vedere. In primul rand nu am indatorat pe nimeni, nu am spulberat sperantele nimanui, nu am cerut clementa deoarece eram femeie si restul erau barbati (cu partide in spate, echipe de campanie, bani, etc). Asadar, CU CE AM GRESIT?
A sosit momentul camaniei, cand am intrat oficial in cursa, iar felul in care mi-am urmat traseul, din punctul meu de vedere, a fost unul de bun simt si in bazele normelor legislative. Am criticat la fiecare candidat ceea ce mi s-a parut ca nefiind corect. L-am atacat pe Schiau, l-am sunat suparata si pe Raducea, si mi-am spus punctul de vedere intr-un mod civilizat. Ceea ce m-a deranjat la Ovidiu Hada, este exact ceea ce-l va demola: SLOGANUL DE CAMPANIE! De aici a pornit, de fapt, ostilitatea. M-a deranjat ca am fost cu totii considerati dobitoci, bagandu-ne sub nas un fluturas electoral, in care ni se explica faptul ca domnul candidat a facut doua licee in acelasi timp, dupa care a studiat atat de mult, incat nu stiu cum a putut face bani prin America. Iar acele scoli, erau de fapt, cursuri de calificare, aka ajutor din partea pocaitilor pentru a ramane in state. Dar noi, dobitoci cum de fapt suntem, am inghitit galusca cu tot cu pruna...
Ulterior, domnul Hada, mi-a sugerat sa stau pe fundul meu, ca ma are la mana cu o caseta video compromitatoare, in care, pe semne faceam oarestece sex cu... cu cine credeti?... cu un domn liberal. De aceea nu a facut-o publica, in clipa in care i-am solicitat acest lucru, ca sa nu-l compromita pe domnul liberal... Acum vin si fac o rectificare: va dati seama cat de idioti ne crede omul asta, incat am aflat ca de fapt, aproape toti candidatii au fost amenintati cu acelasi subiect?!? Va dati seama, cat de proasta m-a crezut, incat sa inghit mizeriile scornite de el. Pai domnule Hada, hai sa o luam in ordine cronologica: nu sunt sfanta, deci se poate intampla sa sara gardul in ograda mea ceva suflu liberal, dar asta e problema mea PERSONALLLLLLAAAAAAAA, domnule Hada!!! Iar daca a sarit gardu si am cules prune, pentru galustile dv. nu sunt atat de dusa cu pluta ca sa ma filmez si sa va pun la dispozitie procedura agricola... asta daca pricepeti ce spun... In plus, daca tot aveati dovada nemerniciei mele, de ce nu i-ati blurat fata "distinsului liberal" si sa aduceti la cunostinta lumii acest material? Va spun eu de ce! Pentru ca sunteti doar un intrigant iluzoriu, marlan si josnic, iar acel material nu avea cum sa existe, pentru ca singurul liberal din viata mea, este sotul meu si nu ne-am filmat niciodata, pentru ca nu mi-a dat prin cap, cu scuzele de rigoare! Iar aberatiile domnului Gruian, imi sunt suficient de cunoscute. A mai inisnuat in timp multe lucruri, dar nu i-a cerut nimeni dovada acuzatiilor respective... nu inca!!! Asa ca, ATENTIE! Roata calca pe toate spitele! In plus, ce a mai facut direct sau indirect, domnul primar Hada? Mi-a reprosat ca sunt manipulatoare, fara a intelege ca notiunea corecta este: persuasiva!!! Manipulator ai fost chiar dumneata! Realizezi diferenta? Mi s-a spus sa parasesc Hunedoara in 6 zile (atat ramasesera pana la alegeri). A facut coalitie de inteligenta precara si ipocrizie maxima cu actualul viceprimar, cu fratii Cicea si alti Neica Nimeni cu faima de interlopi din oras, pentru a-mi ameninta tinerii care m-au ajutat in campanie. I-au hartuit, i-au arucat in tufe si unuia i-au rupt tricoul de pe el. Cam asta ati facut, domnule Hada. Acestea si multe altele, sunt actele care va determina sa "onorati Hunedoara".
Asadar, nu a fost vorba de o razbunare politica din partea mea, in ceea ce priveste atacurile la adresa lui Ovidiu Hada. Pentru ca intre mine si liberali nu a avut loc nici o negociere, nici o discutie, nici macar nu au stiut ce vreau eu sa fac. Imi asum faptele si am procedat asa cum am considerat de cuviinta. Doar atat! Regret doar, ca liberalii au facut o asemenea alegere.
AAAAAAAAA!!!!!!!!!! Si sa nu uit armatele de pocaiti trimise la usa mea, care-mi explicau ca nu am Dumnezeu, ca sunt pe o cale grsita si ca trebuie sa ma indrept. Bine ca v-ati nascut dv. sa fiti exemplu de moralitate si corectitudine! In rest, Hunedoara e un imens gunoi, mai evident ca inainte, nu s-a miscat nimic, pt ca primarul este ocupat sa onoreze Hunedoara. Cum? Umilind un om care a facut ceva pentru acest oras. Si ma refer aici la C-tin Zgambau. De fapt, de aici a pornit si subiectul de astazi. Iar ca sa exemplific, am sa va redau un fragment din ceea ce m-a inversunat:
"In aceste zile artistul plastic Constantin Zgambau a inceput un protest in fata Primariei Hunedoara intrand in greva foamei datorita unei plangeri a primarului nostru Ovidiu Hada care il acuza de nerespectarea drepturilor, mai bine zis il acuza pentru ca a avut curajul sa nu ii faca jocul.
..................................................................................................................................................................
Nu trecusera nici 5 minute ca isi face aparitia zambaretul primar, de aici urmand un dialog intre mine, un simplu cetatean si primarul care promitea sa onoreze Hunedoara.
Eu: Sa traiesti tovarase!
Primarul revoltat: Ia vino tu aici , vino aici!
Eu: Da...
Primarul revoltat: Pe cine faci tu tovaras?
Eu: Pe dumneavoastra ca asta ne-ati demonstrat de cand sunteti primar.
Primarul revoltat:Pai cum de cand esti tu tovarasul meu, cine esti tu sa imi spui mie asa (scuipandu-se pe sacoul bine aranjat) ...
Apoi pleca revoltat dar nu inainte sa imi aminteasca cine e seful.
Primarul revoltat:Daca imi mai spui odata tovarase te sparg , ai grija atata iti spun.
Uimit de comportamentul primarului , de fapt pe mine nu ma mai mira dintr-o audienta trecuta comportamentul lui , dar prietenii mei au ramas pur si simplu socati. Iar eu ca un copil needucat, tupeist si manipulate politic il intreb: Domnule Hada acum de cine mai suntem manipulati? Facand aluzie de protestul pentru salvarea Corvinului cand nu s-a spus ca suntem niste "huligani manipulati politic".

This entry was posted on joi, 11 septembrie 2008 at 13:14 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 comentarii

Anonim  

Ca tot ati adus vorba de pocaiti.La cateva zile dupa ce a fost numita director la azilul de batrani din Hunedoara,doamna in cauza,a desfiintat coltul de rugaciune facut acum cateva luni de parintele Tilic.Toate icoanele si lucrusoarele au fost aruncate la gunoi.Asa ca apelativul tovaras este foarte corect.

11 septembrie 2008 la 15:27
Anonim  

nu-mi vine sa cred. desi multi am stiut ca asa va fi. chiar n-am idee ce se poate face. cei mai multi baga capul in nisip.

11 septembrie 2008 la 17:45
Anonim  

O să îţi pun link acuş. Să vadă şi alţii ce şi cum.

11 septembrie 2008 la 22:28
Anonim  

Asa ii trebuie lui Zgambau daca de atatia ani nu a invatat sportul pupatul intre buci. Trebuia sa ia lectii de la vecinu lui nea Nicu Ghiorghioni care i-a schimbat pe toti primarii din cariera sa luminoasa si spectaculoasa de frecator de menta pe banii statului, adica pe ai nostrii. Asa ca, Zgambau sa se invete minte. Ori pupa curu lu Hada, ori ia muie de la Hada.

12 septembrie 2008 la 12:56
Anonim  

Bravo Valentina,
Poate ar trebui sa tragi un semnal de alarma si Politiei despre camatarii hunedoreni cu state vechi la Tosca. Nume grale ca si Gigi Semaca, Ionescu, Viorel Ionita sau Danut Nicolae(recuperatorul), Costel Bailesteanu,...sunt sub protectia d-lui Hada, cel putin momentan!Se stie ca intr-o perioada de criza ca si aceasta mirsaviile lor vor lua amploare iar tovarasul Hada va continua sa le acopere.

19 februarie 2009 la 19:56
Anonim  

Replica... Anonime, anonim ai sa ramai probabil pentru totdeauna (asta insemnand scurta ta viata de cacat maro); legandu-te de oameni precum Nicusor Ghiorghioni, care a reusit sa reziste in functia de director o perioada, exprimata in cifre, mai lunga decat IQ-ul tau, nu faci decat sa iti exprimi frustrarea deseori intalnita in randul celor care calca, din primul moment al existentei lor, in substanta de culoare maro pe care ti-am atribuit-o mai sus. Bafta Anonime !! Anonim 2, daca vreti...

25 august 2010 la 21:35

Trimiteți un comentariu