Lipsesc putin  

Posted by Valentina

Pentru o scurta perioada, imi voi lua un time out pe blog si plec putin in vacanta. Nu stiu unde ajung si ce am sa vad, dar m-am utilat cu tot ce este necesar pentru a surprinde tot ce e frumos pe unde trec. Este pentru prima oara cand plec in concediu fara tinta precisa, fara planuri, fara intentia de a ajunge in locuri exotice, ci doar cu dorinta de a evada, de a fura din timp si spatiu doar pentru mine. Daca doreste cineva sa ia legatura cu mine, practic este imposibil, deoarece telefonul este inchis de ieri, internet nu am si nici nu vreau sa gasesc. Exista, totusi, o modalitate, pentru urgente si anume e-mailul: valentinaghe@yahoo.com pe care-l verifica cineva in fiecare zi. Asa ca, daca arde...
In rest sunt toate bune, ceea ce va doresc si voua, sa nu faceti prostii majore pana ma intorc, ca sa pot fi prin preajma daca aveti nevoie de mine.
Va imbratisez pe toti,
Valentina

This entry was posted on miercuri, 13 august 2008 at 13:22 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 comentarii

Anonim  

drum placut si odihna buna. o sa ne fie dor de dvs, dar va asteptam cu bloguri noi, proaspete, imagini de pe unde ati fost. fiti binecuvantata si aveti grija de dvs si micuta. :)

13 august 2008 la 18:30

Băi, da' mai stai mult în concediu???

22 august 2008 la 15:31
Anonim  

Drum bun! Prin Asia cand te incumeti sa vi, asa fara nici o tinta?

22 august 2008 la 18:27

Sa revii sanatoasa!

28 august 2008 la 19:39

Trimiteți un comentariu